Injektio- ja täyteainehoidot ammattitaidolla Kajaanissa, Kainuussa

Kaunistan ulkonäköäsi nopeasti, vaivattomasti ja turvallisesti täyteainehoidoilla Kajaanissa. Hoidon tulokset ovat heti nähtävissä. Sinua palvelee koulutettu sairaanhoitaja ja injektiohoitaja, joten olet ammattilaisen osaavissa käsissä.

Kysy lisää

Tehokas, turvallinen ja pitkäkestoinen injektiohoito

Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossa vähenee, minkä seurauksena iho veltostuu ja syntyy ryppyjä. Tuotteemme ovat 100 % hyaluronihappoa, eivätkä ne sisällä allergisoivia tai eläinperäisiä ainesosia. Tuotteet sisältävät hyaluronihappoa 26 - 28 mg/g.

 

Täyteainehoito sopii kaikenikäisille naisille ja miehille. Se toimii myös erittäin tehokkaana ennaltaehkäisynä juonteita ja ryppyjä vastaan. Hoidon tulokset ovat nähtävissä heti.
 

Lopputuloksen kesto on yksilöllistä, mutta yleisin kesto on 9 - 12 kuukautta.

Pienellä toimenpiteellä paljon

Täyteaineilla ulkonäön kaunistaminen on nopeaa ja vaivatonta. Esimerkiksi, jos ylä- ja alahuuli eivät ole tasapainossa toisiinsa
nähden, voi täyteaine saada ne näyttämään upealta kokonaisuudelta. 


Kasvojen juonteet ja rypyt saavat olemuksen näyttämään
väsyneeltä. Myös näitä iän myötä syntyneitä ulkonäkömuutoksia voidaan häivyttää täyteaineella ja tehdä yleisilmeestä pirteämpi. Täyteaineilla saadaan muokattua poskilinjaa, nenänvartta, leukaa, leukalinjaa, huulia, silmäkuoppia ja niin edelleen.

Täyteaineissa puudute mukana

Lähes kaikki huuliin käyttämäni täyteaineet sisältävät puudutteen, jolloin toimenpide on mahdollisimman miellyttävä. Tutkimuksen mukaan yhdeksän potilasta kymmenestä on sitä mieltä, että lidokaiinia sisältävä tuote ei satu niin paljon kuin tuote, jossa ei ole mukana lidokaiinia.

Beauty Boost on virallinen Revanesse-klinikka

Revanesse on pitkään markkinoilla ollut täyteainesarja, jolla on sekä CE- että FDA-hyväksyntä. Tuotetta on kehitetty ja tutkittu yli kaksikymmentä vuotta. Se on huippuluokan täyteainesarja, josta löytyy useita eri tuotteita jokaiselle hoidettavalle alueelle. Valmistaja Prollenium/Kanada. Tuotteet tilataan suoraan viralliselta maahantuojalta Ruotsista (MedProh).


Käytössämme on myös aina jokin uudempi täyteainesarja, joka on vähintään CE-hyväksytty. Sarjan tuotteet ovat edullisempia.

Ei yllätyskustannuksia

Täyteainehoidot eivät tuo mukanaan yllätyskustannuksia. Hoidot on hinnoiteltu toimenpiteittäin. Samaan toimenpiteeseen, ja siten myös hintaan, sisältyy mahdollinen hoitoa täydentävä täyteaineen lisääminen parin viikon kuluttua hoidosta. 


Jos asiakas on valinnut esimerkiksi nenän muotoilun, joudutaan täyteainetta monesti lisäämään muutaman viikon päästä, jotta tulos olisi täydellinen. Tämä täyteaineen lisäys sisältyy toimenpiteen hintaan. Lisäruiskuja ei tarvitse ostaa. Toimenpidehinnoittelu antaa parhaan vastineen rahoillesi.

Hoidon kulku ja sisältö

1. Yksilöllinen hoitosuunnitelma
2. Hoitoalueen puudutus puudutevoiteella (Lidocain)
3. Täyteaineen injektointi tarkkaan valittuun kohteeseen
4. Lopputuloksen muokkaus kevyesti hieromalla
5. Kotihoito-ohjeet

Toimenpide kestää kokonaisuudessaan 30 - 60 minuuttia. Tulokset ovat nähtävissä heti toimenpiteen jälkeen. Koska kyseessä on ei-kirurginen toimenpide, voit jatkaa normaalia elämää mahdollisimman pian. Hoitotulokset ovat yksilöllisiä riippuen iästä, aineenvaihdunnasta ja persoonallisista piirteistä. Lopullinen tulos on nähtävissä kuukauden kuluttua hoidosta.

Kenelle täyteainehoito ei sovi?

Hoito ei sovi, jos:

  • sinulla on jokin immunologinen sairaus.

  • sinulla on maksan tai munuaisten vajaatoiminta.

  • sinulla on reuma tai vaikea diabetes. (Keskustele lääkärin kanssa.)

  • sinulla on käytössäsi verenohennuslääkkeet.

  • sinulla on muu ihosairaus hoidettavalla alueella.

Muuta huomioitavaa:

  • Omega-3:n, Aspirinin ja Disperinin käyttö tulisi lopettaa ennen toimenpidettä.
  • Toimenpide siirtyy, jos sinulla on herpes, haava tai ihottuma hoidettavalla alueella.

Mahdolliset sivuvaikutukset ja kotihoito-ohjeet

Täyteaineista ei ole raportoitu yhtään vakavaa allergista reaktiota. Hoitoalueella voi kuitenkin esiintyä punoitusta, lievää turvotusta ja joskus arkuutta parin vuorokauden ajan. Myös epätasaisuus on tavallista, ennen kuin täyteaine on tasoittunut kudokseen.

Kuusi tuntia hoidon jälkeen voi meikata. Saunaa tai kylmyyttä tulee välttää, kunnes ihoalue (pistokohdat) on parantunut kokonaan (2 - 3 vuorokautta).