Mikroneulaukset, ihon pinnoitushoidot ja laitehoidot Kajaanissa, Kainuussa

Kaunistan ulkonäköäsi myös muilla esteettisen kauneudenhoidon keinoilla. Teen mikroneulaukset ja ihon pinnoitushoidot Kajaanissa. Saat hoidot injektiohoidon ja sairaanhoidon ammattilaiselta – taatusti turvallisesti. Ihon kuorintahoidot toteutetaan sarjahoitoina ihon ongelman mukaan. Yksittäinen kuorinta soveltuu terveelle iholle ja riittää kirkastamaan ihon. 

 

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja, injektiohoitaja sekä pHformula-ihoasiantuntija, ja olen käynyt erikoiskosmetologin pakolliset opinnot. Luonani olet siis varmasti luotettavan ammattilaisen hoteissa.

 

Kysy lisää muista esteettisistä hoidoista

Mesolangoilla eroon veltostuneesta ihosta

Kasvot ja kaula muuttuvat ikääntymisen myötä. Ikääntymisen merkkejä ovat muun muassa juonteet, rypyt ja piirteiden veltostuminen. Cog-mesolangat ovat yksi vaihtoehto ikääntymismuutosten korjaamiseen. 360 Cog -lankojen avulla voidaan hoitaa veltostunutta ihoa tehokkaammin kuin muilla mesolangoilla. Cog-lankoja käytetään useimmiten alakasvojen liftaamiseen ja ns. hamsteripussien kohottamiseen. Toimenpiteessä käytetään 2 - 4 lankaa/puoli. Langoilla voidaan kohottaa poskia ja kulmia.


Cog-langat muistuttavat normaaleja mesolankoja. Mutta siinä missä perinteiset monolangat ovat suoria ja sileitä, Cog-langat ovat täynnä pieniä väkäsiä. Väkäset kiinnittyvät kudoksiin ja muodostavat ihon alle kohottavan tukirakenteen. Piirteet kohoavat. Kuten muutkin mesolankahoidot myös Cog-hoito stimuloi voimakkaasti ihon omaa kollageenituotantoa.

Cog-langat – turvallinen ja kestävä vaihtoehto

Cog-lankahoidossa ihoon syötetään steriilejä väkäslankoja, jotka on valmistettu polydioksanonista. Polydioksanoni on erittäin turvallinen materiaali, ja sitä käytetään mm. kirurgisissa toimenpiteissä haavojen sulkemiseen.

Polydioksanonista valmistetut mesolangat ovat bioabsorboituvaa materiaalia, eli ne hajoavat ihossa itsestään 3 - 6 kuukaudessa. Lankojen hajoamisen jälkeen ihon napakoituminen jatkuu edelleen, koska lankojen tilalle syntyy kollageenin uusiomuodostuksen myötä ihon oma tukirakenne. Hoidon tulos kestää 1,5 - 2 vuotta.


Toipumisaika hoidosta on noin viikko, jolloin voi esiintyä turvotusta ja kipua. Kasvojen voimakkaita liikkeitä tulee välttää kyseisenä aikana. Cog-langat saattavat aiheuttaa ihon pintaan, jossa on vähän rasvakudosta, hetkellisesti poimuja. Poimut katoavat ihon parannuttua.

pHformula -ihon pinnoitukset

pHformulan innovatiivinen ihon pinnoitusmetodi perustuu ihoa uudistavan lääketieteen teknologiaan luoden kontrolloidut, kemialliset ihon pinnoituskonseptit.


Kontrolloitujen, kemiallisten pinnoituksien toiminta on täysin erilainen verrattuna perinteisiin kuorintahoitoihin. Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta hilseilyä, kun taas kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä.


pHformula on kehitetty dermatologiseksi ihon pinnoitusjärjestelmäksi, hoitaa menestyksekkäästi ihon häiriötiloja kuten ennenaikaista ikääntymistä, hyperpigmentaatiota, aknea ja kroonista punotusta. Hoitotasoja on 1,2 ja 3. Hoitolassani tehdään pääsääntöisesti tason 3 hoitoja (= medicaalitaso MD), jotka on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisen toteutettavaksi.


Beauty Boost on valtuutettu pHformula-klinikka.