Luonnolliset ja tuuheat kulmat PhiBrows microblading -tekniikalla Kajaanissa

Oikeanlainen kulmakarvamuoto korostaa ja kaunistaa kasvojamme. Teen luonnolliset ja tuuheat kulmakarvat PhiBrows microblading -tekniikalla Kajaanissa. Lisäksi teen kulmien pigmentointeja. Saat ammattimaiset kauneudenhoidon palvelut sairaanhoitajalta ja sertifioidulta PhiBrows-artistilta.

Kysy lisää palveluistani!

Kauniit kulmat korostamaan kasvoja

Kulmakarvat ovat todella tärkeä osa kasvojen piirteitä. Oikeanlainen kulmakarvamuoto korostaa ja kaunistaa kasvojamme. Harvalla meistä on kuitenkaan luonnostaan kauniin muotoiset, tuuheat tai symmetriset kulmakarvat. Tällä hetkellä luonnolliset ja tuuheat kulmakarvat ovat muodikkaat. 


PhiBrows-tekniikalla voin muotoilla juuri sellaiset! Microbladingilla voidaan täydentää kulmakarvoissa olevia aukkoja ja korjata kulmien väriä, muotoa ja symmetriaa. Microblading-karvatekniikalla saat upeat kulmakarvat, jotka kohottavat ulkonäköäsi ja antavat ennennäkemättömän itsevarmuuden.

PhiBrows microblading -tekniikka

Microbladingissa kulmia muotoillaan käsityönä kynällä, jossa on steriloituja neuloja pienissä rivissä. Ihon pintakerrokseen eli epidermikseen laitetaan pigmentillä pieniä hiusmaisia jälkiä. Jäljet yhdistyvät omien kulmakarvojen kanssa. Näin saamme luotua vaikutelman luonnollisista, tuuheista ja aidoista kulmakarvoista. 


Microblading ei ole pysyvää pigmentointia, vaan väri haalistuu ihon uusiutumisen ja aineenvaihdunnan myötä.
Microblading kestää iholla noin 10 - 12 kuukautta.


PhiBrows-pigmentit on kehitetty korkeiden eurooppalaisten standardien mukaisesti, ja ne täyttävät kaikki terveys- ja turvallisuusvaatimukset. PhiBrows-värit haalistuvat hitaasti ja kauniisti säilyttäen halutun sävyn pitkään, kunnes pigmentti katoaa kokonaan luonnollisesti. PhiBrows-pigmentit ovat markkinoiden ensimmäiset pigmentit, joiden valmistaja takaa pitkäkestoisen lopputuloksen sekä muuttumattoman värin parantumisenkin jälkeen.


Microblading sopii erityisesti niille, jotka haluavat korostaa omia kulmakarvojaan tai paikkailla esimerkiksi sairauden kulmakarvoihin aiheuttamia aukkoja. Tulokset ovat luonnollisen näköisiä huolimatta siitä, kuinka paljon karvaa on lähtökohtaisesti.